Vali Nusret DİRİM, Ayakkabı ve Saya Sektöründe İmalat Yapan Firmalarla Bir Araya Geldi

Yayın Tarihi: 10.07.2017

Haberi Paylaş:

Karakter Boyutu:-A+

Kamu Üniversite Sanayi İşbirliği (KÜSİ) çerçevesinde bölüm öğretim üyemiz Yrd. Doç. Dr. Eyüp Burak Ceyhan’ın koordinasyonunda ilimizde ayakkabı ve saya sektöründe imalat yapan firmaların sorunlarının çözümlerine yönelik Vali Nusret DİRİM başkanlığında bir toplantı yapıldı.

Toplantıya KÜSİ İl Temsilcisi Yrd. Doç. Dr. Eyüp Burak CEYHAN, Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Birol CANGİ, Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa KARAMAN, Hasankadı Belediye Başkanı Zeki ERDOĞAN, O.S.B. Müdürü Oğuzhan KASAPOĞLU ve sektördeki imalat yapan firmalar katıldı.

Toplantıda Lütfullah Kocabaşoğlu Mesleki Eğitim Merkezi Öğretmeni Rıza ARSLAN tarafından ayakkabı ve saya imalatı ile sektörü açıklayan bir sunum yapıldı. Daha sonra katılımcı firmalar tarafından sektör hakkında görüş alışverişinde bulunularak, sektöre ait sorun ve çözüm önerileri dile getirildi.

Haberin Fotoğrafları

Tel: 0 (378) 294 91 79 Belge Geçer: 0 (378) 501 10 21 E-posta: mf@bartin.edu.tr