2022-2023 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni Gerçekleşti!

Bartın Üniversitesi 2022-2023 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni gerçekleşti. Kutlubey Yerleşkesi Mezuniyet Etkinlik Alanında coşkuyla düzenlenen törene 10 binden fazla kişi katıldı. Öğrencilerimiz aileleriyle, arkadaşlarıyla, yakınlarıyla ve hocalarıyla birlikte katıldıkları törende mezuniyet sevincini doyasıya yaşadı. Bu coşkulu mezuniyet töreninde Bilgisayar Mühendisliği bölümü olarak 2022-2023 Akademik Yılında 2. mezunlarımızı vermenin sevincini yaşadık.

"Bölümün En Başarılı Öğrencilerine Başarı Belgesi ve Plaket Verildi"

Yoğun bir ilgiyle gerçekleştirilen törende
Bilgisayar Mühendisliği bölümünde bu yılın en başarılı öğrencileri Kevsernur Erginsu, Furkan Kafalı ve Ömer Faruk Kayıkçı oldu. Öğrencilerimize başarı belgeleri ve plaketleri Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Başkanı Dr. Evrim GÜLER tarafından verildi. Sıralamada Kevsernur Erginsu bölüm birincisi, Furkan Kafalı bölüm ikincisi ve Ömer Faruk Kayıkçı bölüm üçüncüsü oldu. Bölümümüzde dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

"Fakültede Dereceye Giren Öğrencilerimiz"

Öğrencilerimiz bölüm başarılarının yanısıra fakültemizde de dereceye girmeyi başardı. Mühendislik, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi ikincisi Kevsernur Erginsu, üçüncüsü ise
Furkan Kafalı oldu. Öğrencilerimize başarı belgelerini ve plaketlerini Mühendislik, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bülent CENGİZ ve Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı ÖZÖLÇER tarafından verildi. Fakültemizde dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

"Tören Büyük Bir Coşkuyla Sona Erdi"

Ödül töreninin ardından mezuniyet yemini edildi. Yeminin ardından geri sayımla birlikte kepler coşkuyla havaya fırlatıldı. Keplerin havaya atılmasından sonra öğrencilerin yakınlarıyla fotoğraflar çektirmesi ile birlikte tören sona erdi.