TÜBİTAK Bilim Söyleşileri Kapsamında 3 farklı ilde Siber Güvenlik Farkındalığı Eğitimleri Verildi

Fakültemiz Dekan Yardımcısı ve Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Eyüp Burak Ceyhan tarafından TÜBİTAK Bilim Söyleşileri kapsamında Zonguldak, Karabük ve Bartın’daki 6 ortaokul ve lisede “Siber Güvenlik Farkındalığı” eğitimleri verildi. Cumhurbaşkanlığı’nın toplumda dijital farkındalık oluşturma çağrısına katkıda bulunmanın sevincini yaşayan Dr. Ceyhan, Bilgisayar Mühendisliği lisans eğitiminden itibaren yine aynı bölümdeki yüksek lisans, doktora ve Amerika’daki post doktora eğitimlerinde “Siber Güvenlik, Sosyal Medya Güvenliği, Bilgi ve Bilgisayar Güvenliği, Kurumsal Bilgi Güvenliği, Mobil Güvenlik ve Biyometrik Güvenlik Sistemleri” gibi alanlardaki hem akademik hem de uygulamalı çalışmalarından elde ettiği bilgi birikimini ortaokul ve lise öğrencilerine aktarmasına aracılık ettiği için TÜBİTAK’a teşekkür etti.

Bölümümüz öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Eyüp Burak Ceyhan tarafından TÜBİTAK Bilim Söyleşileri kapsamında Zonguldak, Karabük ve Bartın’daki 6 ortaokul ve lisede “Siber Güvenlik Farkındalığı” eğitimleri verildi. Cumhurbaşkanlığı’nın toplumda dijital farkındalık oluşturma çağrısına katkıda bulunmanın sevincini yaşayan Dr. Ceyhan, Bilgisayar Mühendisliği lisans eğitiminden itibaren yine aynı bölümdeki yüksek lisans, doktora ve Amerika’daki post doktora eğitimlerinde “Siber Güvenlik, Sosyal Medya Güvenliği, Bilgi ve Bilgisayar Güvenliği, Kurumsal Bilgi Güvenliği, Mobil Güvenlik ve Biyometrik Güvenlik Sistemleri” gibi alanlardaki hem akademik hem de uygulamalı çalışmalarından elde ettiği bilgi birikimini ortaokul ve lise öğrencilerine aktarmasına aracılık ettiği için TÜBİTAK’a teşekkür etti.