1512 TÜBİTAK BİGG DÜNYA ve COSME-EEN Programı Bilgilendirme Toplantısı

Girişimcilerin teknoloji tabanlı yenilikçi iş fikirlerini hayata geçirebilmeleri ve ticarileşme süreçlerinde  destek  sağlanması  amacı  ile  1512  Teknogirişim  Sermayesi  Desteği  Programı uygulayıcı kuruluşları arasında yer alan Düzce Teknopark ve COSME-EEN (COSME Enterprise Europe  Network-Avrupa  İşletmeler  Ağı)  projesi Batı Karadeniz  konsorsiyum  ortağı  Düzce Üniversitesi  Sanayi  ve  İş  Dünyası  İşbirliği  Uygulama  ve  Araştırma  Merkezi  (DÜSİMER) tarafından bilgilendirme toplantısı yapılacaktır.
            1512  TÜBİTAK  BİGG  DÜNYA  ve  COSME-EEN  programının  Üniversitemiz akademisyen  ve  öğrencilerine  tanıtılması  amacıyla 28.02.2019  Perşembe  saat:  14:00-16:00 saatleri  arasında Ağdacı  Kampüsü  Konferans  Salonu'nda yapılacaktır.