2022-2023 Güz Dönemi 7+1 İş Yeri Eğitimi(Staj) Uygulaması Tarihleri ve Bilgilendirme Duyurusu

Değerli öğrencilerimiz,

Bölümümüz bünyesinde 2022-2023 Akademik yılı Güz döneminde yürütülecek olan 7+1 İşyeri Staj uygulaması için tarihler aşağıda belirtilmiştir. Başvurular için gerekli olan belgeler güncellenmiş olup, güncel belgeler bu duyuruda ve bölümümüz web sayfasının Eğitim-Öğretim menüsü altında İşyeri Eğitimi bölümünde paylaşılmıştır. Öğrencilerimizin ilgili belgeleri en geç 19 Eylül 2022 tarihine kadar, Mühendislik, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi İdari Bina 310 numaralı odada, Ar. Gör. Ahmet Emre ERGÜN'e teslim etmesi gerekmektedir.

Tüm belgeler ISLAK İMZALI ve KAŞELİ olmalıdır. Belgeler üzerinde karalama veya dakstil ile düzeltme işlemi yapılmamalıdır. Tüm belgeler zamanında teslim edilmelidir. ISLAK İMZASI ve/veya KAŞESİ eksik olan, üzerinde karalama veya dakstil ile düzeltme işlemi yapılan, süresi dışında gönderilen belgeler kabul edilmeyecektir.

Başvuru için gerekli evraklar:
  1. Frm 733 İşyeri Eğitimi Kabul ve Sözleşme Formu (3 Nüsha)
  2. İşyeri Eğitimi Başvuru Dilekçesi
  3. Onaylı Transkript