Bitirme Projesi Final Teslimi ve Poster Sunumu Hakkında

Değerli öğrencilerimiz,
Bildiğiniz üzere, 18 Ocak Perşembe sabah 11:00 da bitirme projesi poster sunumu gerçekleştirilecektir. Bu kapsamda 17 Ocak Çarşamba saat 23:00 a kadar UBYS (Eders değil!) Bitirme Projesi dersi ödevler sekmesinden, bitirme projenizi ve tezinizi sisteme yüklemelisiniz. ((*.zip) uzantılı tek bir dosya şeklinde) Proje boyutunun büyük olması sebebiyle sisteme yüklemede sorun yaşayanlar, projelerini kendi onedrive klasörlerine yükleyip onedrive erişim linkini içeren bir txt dosyasını sisteme yükleyebilirler. Sisteme yükleme yapmayanlar final sınavına girmemiş sayılacaktır. Benzer şekilde, sisteme yükleme yapsa dahi, poster sunumuna katılmayanlar final sınavına girmemiş sayılacaktır. Finalde; projeniz, teziniz, hazırladığınız poster ve anlatımınız değerlendirilerek notlandırma yapılacaktır.

Bitirme projesi dersinin poster sunumu için bütün öğrencilerimizin yanlarında getirecekleri ekipmanların eksiksiz ve hazır olması gerekmektedir. Laptop sarjlarının dolu olmasına özen gösteriniz.
Danışman hocasının isminin ilgili afişte geçiyor olması ve afişlerin 50x70 cm veya 70x100 cm olacak şekilde düzenlenmiş olması gerekmektedir. İlgili boylara uymayan afişler kabul edilmeyecektir.

Sunum için 18 Ocak Perşembe günü sabah 11:00'da Eğitim Fakültesi zemin kattaki fuaye alanında sunuma hazır bir şekilde bulunmanız gerekmektedir.