BMO-Genç Çevrimiçi Meslek Tanıtım Kampı

Meslek Tanıtım Kampının amacı, mesleğimizin alt dallarının, konularında uzman kişilerce tanıtılmasını sağlayarak öğrencilerin mezun olduklarında hangi alanlarda çalışabileceklerine ilişkin görüş edinmelerine katkıda bulunmak ve bu alanlarda çalıştıklarında nelerle karşılaşabileceklerini fark ettirmektir. Kamp boyunca düzenlenecek çeşitli oturumlarda aşağıdaki konularda eğitimler verilecektir:

• Özgür Yazılım
  • Proje Yönetimi
  • Makine Öğrenmesi
  • Nesnelerin İnterneti (IoT)
  • İş Zekâsı (Business Intelligence-BI)
  • DevOps
  • Bulut Bilişim ve Sanallaştırma
  • Siber Güvenlik
  • 3 Boyutlu Yazıcı ile Ürün Tasarlama
  • Yalın Üretim
  • Mobil Uygulama Geliştirme
  • Oyun Geliştirme
  • Test Mühendisliği
  • Tasarım Odaklı Düşünme (Design Thinking)
  • Etkin İletişim ve Takım Çalışması

6-19 Temmuz 2020 günleri arasında uzaktan erişimle çevrimiçi 2 haftalık BMO-Genç Meslek Tanıtım Kampı düzenlenecektir.

Kampa Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar Bilimleri Mühendisliği, Bilgisayar ve Enformasyon Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Kontrol ve Bilgisayar Mühendisliği ve Yazılım Mühendisliği bölümü öğrencilerinin başvuruları kabul edilecektir. BMO-Genç Üyesi olmak zorunludur. Kampa katılan öğrencilerimize kamp bitiminde sertifika verilecek olup eğitimlere % 80 devam zorunluluğu bulunmaktadır.

24 Haziran 2020’de başlayan başvurular, 3 Temmuz 2020 Cuma gecesi sona erecektir. Başvuru değerlendirme sonuçları ve uzaktan erişim bilgileri, başvuran kişilere 5 Temmuz 2020 Pazar günü iletilecektir.

Etkinlik ile ilgili detaylarını inceleyebilmek için tıklayınız.