Konferans Duyuru

Codivity 1.0 Konferansı

IEEE Ankara Üniversitesi Computer Society olarak bu yıl ilkini düzenlenecek olan CODIVITY; savunma sanayi, oyun yazılımı, özgür yazılım, siber güvenlik ve girişimcilik alanlarını bir araya getiren bir konferanstır. Türkiye’deki yazılım, girişimcilik ve siber güvenlik alanlarıyla ilgilenen üniversite öğrencilerine, akademisyenlere, geliştiricilere ve girişimcilere hitap etmektedir. Farklı sektörlerden bir araya getirdiği konuşmacıları ile bu alanlarda katılımcılarına bilgi birikimi, vizyon ve farkındalık vadeden bir konferans olma niteliğindedir.

Konferansta, uzman konuşmacılar; Burak Dayıoğlu, Doruk Fişek, Kamer Kemerkaya, Alper Gerçek, Ömer Çıtak, Kaan Gülten, Onur Aktaş sizlere bilgi ve birikimlerini aktarıp sizlerden gelen soruları yanıtlayacaklardır. Konferans sonunda Caner Köroğlu tarafından "Sızma Testi Anatomisi" başlıklı bir workshop gerçekleştirilecek. Ardından sürpriz çekilişlerle program sona erecektir. IEEE Ankara Üniversitesi Computer Society  sizlere bu etkinliği sunmaktan gurur duyuyor.

Etkinlik Tarihi: 25 Kasım 2018

Detaylı bilgi için tıklayınız.

DEVFEST'18 ANKARA

GDG Ankara topluluğu tarafından sizin için dikkatle hazırlanmış en büyük Google teknoloji konferansı. Dünya çapında uzmanlardan Android, Web ve Bulut teknolojileri hakkında herşey.

Etkinlik Tarihi: 17 Kasım 2018

Detaylı bilgi için tıklayınız.