SİBER GÜVENLİK BİTİRME PROJELERİ YARIŞMASI

Türkiye Siber Güvenlik Kümelenmesi, T.C. Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı ve T.C. Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi himayelerinde, ülkemizdeki siber güvenlik ekosistemini geliştirmek amacıyla faaliyet gösteren bir projedir.

Türkiye Siber Güvenlik Kümelenmesi tarafından, siber güvenlik sektörünün ihtiyaç duyduğu insan kaynağını yetiştirmek ve niteliklerini geliştirmek hedefi doğrultusunda, üniversite öğrencilerine yönelik de bir çok eğitim ve yarışmalar düzenlenmektedir.

Bu kapsamda; Siber Güvenlik alanında yapılan Bitirme Projelerinin sayısını artırmak ve projelerin ödüllerindirilmesi amacıyla 3.kez “SİBER GÜVENLİK BİTİRME PROJELERİ YARIŞMASI” düzenlenecektir.

Son Başvuru Tarihi 1 Eylül olan yarışmanın başvuruları www.yetenekkapisi.org üzerinden alınmaktadır. Başvuru yapacak öğrenciler, Yetenek Kapısı portalına kayıt olduktan sonraEtkinlikler menüsünde yer alan “SİBER GÜVENLİK BİTİRME PROJELERİ YARIŞMASI” na başvuru yapabilirler.