Bilgisayar Mühendisliği Bölümü 2020/2021 Eğitim Dönemi Yaz Okulu Başvurusu

Yaz okulunda ders almak isteyen öğrenciler, almak istedikleri dersin içerik ve kredi bilgilerinin (AKTS) yer aldığı dilekçe ile ilgili tüm bilgileri, aşağıdaki linke Office 365 kullanarak yükleyeceklerdir. Yüklenecek olan dokümanlar dilekçede belirtildiği üzere, Transkript ve Ders içerikleri olacaktır.  Yükleme sonrasında dilekçelerin uygun olup olmadığı hakkında öğrencilere, dilekçede belirttikleri e-mail adresleri yoluyla bilgi verilecektir. Bilgilendirme sonucu, dilekçesi uygun bulunan öğrenciler, dilekçelerinde belirtilen üniversitede yaz okulu işlemlerine başlayabileceklerdir. Uygun olmayanlar ise mail yoluyla bilgi verilerek Bartın Üniversitesi Yaz Okulu Yönetmeliğine uygun başka bir üniversite bularak işlemlerine online olarak tekrar baştan başlamaları gerekecektir.
Yaz okulu ders alma başvuru formu buradan indirilebilir.

Yaz okulu online başvuru dokümanlarının yükleneceği link için tıklayınız.