image/svg+xml
image/svg+xml

Bartın Üniversitesi ile KOSGEB Arasında Mühendislik Fakültesi Ev Sahipliğinde İşbirliği Toplantısı Gerçekleştirildi (22.03.2019)

Bartın Üniversitesi ARGE ilişkilerinden sorumlu Rektör Yardımcısı ve Mühendislik Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Mustafa M. Aral ve Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Volkan Kırmacı, Bartın KOSGEB Müdürü Abdurrahman Usta’yı 07.03.2019 tarihinde makamında gerçekleştirilen ziyarette kararlaştırılan Bartın ve Yöresi endüstrileri verimli ortamın yaratılması ve desteklenmesi amacı ile ilgili ilk toplantı Bartın Üniversitesi Mühendislik Fakültesinin ev sahipliğinde gerçekleştirilmiştir.
Bu toplantıya Bartın KOSGEB Müdürü Abdurrahman Usta ve Bartın yöresinde faaliyetleri devam eden yirmi adet firma yetkilileri katılmıştır. Bartın Üniversitesi Mühendislik Fakültesinden Bartın Üniversitesi ARGE ilişkilerinden sorumlu Rektör Yardımcısı ve Mühendislik Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Mustafa M. Aral, Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcıları Prof. Dr. M. Sabri Gök ve Doç. Dr. Volkan Kırmacı, Bilgisayar Mühendisliği Bölümden Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Eyüp Burak CEYHAN ve Arş. Gör. Belkıs BÜYÜKPATPAT, Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümünden Dr. Öğr. Üyesi Ersin ALAYBEYOĞLU ve Dr. Öğr. Üyesi Hasan Hüseyin EROĞLU, Endüstri Mühendisliği Bölümünde Öğr. Gör. Dr. Bayram DÜNDAR, Makine Mühendisliği Bölümünde Dr. Öğr. Üyesi Mahir GÜLEN, Mekatronik Mühendisliği Bölümünden Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Emin AKTAN ve Öğr. Gör. Dr. Harun YETKİN katılmıştır.
Toplantıda Bartın Üniversitesi ARGE ilişkilerinden sorumlu Rektör Yardımcısı ve Mühendislik Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Mustafa M. Aral tarafından Mühendislik Fakültesindeki yapılan ve devam eden ARGE projeleri, yayınlanmış makale ve bildiriler hakkında firma yetkililiklerine bilgilendirme yapılmıştır. Daha sonra Endüstri Mühendisliği Bölümü Öğr. Gör. Dr. Bayram DÜNDAR tarafından “Endüstri 4.0” konusu üzerine bir sunu yapılmıştır. Sunu sonrası Bartın KOSGEB Müdürü Abdurrahman Usta KOSGEB desteklerinde “KOBİGEL” Destek Programı hakkında bilgilendirme yapmıştır. 
Daha sonra soru cevap bölümü gerçekleştirilmiştir. Toplantı sonunda Bartın KOSGEB Müdürü Abdurrahman Usta yapılan toplantıdan dolayı Mühendislik Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Mustafa M. Aral’a teşekkürlerini sunarak Bartın Üniversitesi ile KOSGEB Arasında İşbirliğini devam etmesinin gerekliliğini ifade etti. 
Bartın Üniversitesi ARGE ilişkilerinden sorumlu Rektör Yardımcısı ve Mühendislik Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Mustafa M. Aral bu toplantıların devam edeceğini ve bir sonraki aşama başta toplantıya katılan firmalardan başlayarak firmalara ziyaret gerçekleştireceklerini ifade etmiştir.
  • Danışma Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

  • Bitirme Projesi Poster Sunumu Gerçekleştirildi

  • TÜBİTAK Bilim Söyleşileri Kapsamında 3 farklı ilde Siber Güvenlik Farkındalığı Eğitimleri Verildi

  • Bilgilendirme Toplantısı

  • TÜBİTAK 2209 A ve 2209 B Öğrenci Projeleri Kapsamında 16 Projemiz Kabul Aldı

  • BARÜ 15’inci yılında dünyanın en iyileri arasında yer aldı

  • YATAY GEÇİŞTE TERCİHİNİZ BAŞARI OLSUN

  • Siber Vatan-Web Uygulama Güvenliği Eğitimi Tamamlandı

  • 2022-2023 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni Gerçekleşti!

  • Siber Güvenlik Eğitimleri Tamamlandı!