Mühendislik, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Kuruldu

Üniversitemiz Mühendislik, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi’nin kurulmasına ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Üniversitemiz Mühendislik, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi’nin kurulmasına ilişkin 25.06.2019 tarihli Cumhurbaşkanı Kararı Resmi Gazete’de yayımlandı. 30812 sayılı karar ile Bartın Üniversitesi Mühendislik Fakültesi’nin akademik faaliyetlerini Mühendislik, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi adıyla sürdürülmesi uygun görüldü. Böylece Mühendislik, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi gerek bilimsel gerekse eğitim-öğretim anlamında daha etkili bir stratejiyle faaliyetlerini sürdürmeye devam edecek.