Uluslararası Büyük Veri, Derin Öğrenme ve Siber Terörle Mücadele Kongresi

Uluslararası Büyük Veri, Derin Öğrenme ve Siber Terörle Mücadele Kongresi, 3-4 Aralık 2018 tarihlerinde Ankara’da gerçekleştirilecektir.

Uluslararası Büyük Veri, Derin Öğrenme ve Siber Terörle Mücadele Kongresi’nin temel hedefi çeşitli üniversitelerden, şirketlerden, kurumlardan, topluluklardan, ajanslardan, dernek ve vakıflardan araştırmacıları, bilim insanlarını ve uzmanları, Büyük Veri, Derin Öğrenme ve Siber Terörle Mücadele üzerine son gelişmelerin paylaşılabileceği bir ortamda bir araya getirmenin yanı sıra dünya genelindeki fikirlerin, iyi örneklerin, deneyimlerin de paylaşılabileceği eşsiz bir platform yaratmaktır.

Kongre programında özel oturumlar, çalıştaylar, davetli konuşmacılar, paneller, poster ve sözlü sunumlar, tez sunumları yer alacaktır.

Önemli Tarihler:

Tam Sayfa Makale Gönderimi: 15 Ekim 2018 23:59'a kadar
Kabul Edilen Makalelerin Bildirilmesi: 4 Kasım 2018 23:59'a kadar
Final Makale Gönderimi: 11 Kasım 2018 23:59'a kadar
Konferans Programının Duyurulması: 12 Kasım 2018 23:59'a kadar

Detaylı bilgi için tıklayınız.